Visie, werkwijze, tarief

Werkwijze

“To me, being a “succesful” gifted person is about being whole. Once you’re a whole person, you can start making confident choices in your life from a complete and whole sense of identity.”
Ik ben ervan overtuigd dat de weg naar geluk begint met jezelf kennen. En juist als je hoogbegaafd bent is dat stuk heel vaak een blinde vlek. Je weet niet eens dat je iets mist, simpel omdat er zo weinig over bekend is en er zo veel onjuiste ideeën over bestaan. Je voelt alleen dat je anders bent, maar niet waarom.
De maatschappij hecht veel waarde aan dat IQ-getal, maar eigenlijk gaat het daar helemaal niet om. De dingen die jij herkent in de informatie hier, raken alle hoogbegaafden in meer of mindere mate. Dat is iets wat me telkens weer verwondert, omdat verder de verscheidenheid onder hoogbegaafden heel groot is. Maar deze zaken herkennen alle hoogbegaafden.
Om er mee om te leren gaan is die ontdekkingstocht, is mijn ervaring, het belangrijkste. Daarmee kan je het ontbrekende deel van je identiteit gaan ontdekken en begrijpen en voor het eerst compleet worden. Je kan dan de film van je leven opnieuw gaan bekijken en snappen waarom dingen gebeurden zoals ze gebeurden. Ze krijgen een nieuw plekje in je herinnering en vaak kan je de scherpe kantjes van een negatieve herinnering afhalen. Ik kom nogal wat hoogbegaafde mensen tegen die met schuldgevoelens rondlopen over sommige dingen die vroeger zijn gebeurd, omdat ze hun eigen rol niet begrepen in een voorval. Met de nieuwe zelfkennis kan je die rol gaan begrijpen en meestal ook zien dat het schuldgevoel volkomen ongegrond is. Als je beseft dat je anders bent en beseft dat je nooit “normaal” zult worden, is dat een grote opluchting. Want hoeveel energie heb je wel niet gestopt in aanpassen en normaal worden? En? Werkte het?
Om je weg te vinden moet je op zoek gaan naar de weg van je hart en je eigen spiritualiteit ontwikkelen of ontdekken. Want de antwoorden draag je al met je mee in jezelf. Wanneer kom je echt in flow als je bezig bent? Welke dingen geven je energie? Welke activiteiten vreten energie? Kan ik me helemaal geven in vriendschap en relatie of moet ik me voortdurend inhouden en aanpassen? Met welke van mijn vrienden en vriendinnen is er die klik en kan de “vertaalmachine” uit? Ik help je een monitor te ontwikkelen voor je eigen energie om te zien wat werkt en wat niet. Vaar op je eigen baken, ook al zijn er mensen die het afkeuren.

Wees trots op je anderszijn, er zijn al genoeg mensen hetzelfde!

Coaching is een goede manier om in een 1-op-1 dialoog je vragen aan te scherpen en richting te geven. Je kan daarmee op zoek gaan naar jouw antwoorden. Ik kan je daarbij helpen met mijn kennis, ervaring, NLP technieken en spiritualiteit. Daarnaast gebruik ik indien gewenst ook Vipassana meditatietechnieken.

Ik kan ook een gesprekspartner zijn met praktijkervaring en veel kennis van het onderwerp, om mee te spiegelen.

In de praktijk zal het vaak een combinatie van bovenstaande zijn.

Tarieven en vorm

Mijn tarief is € 150,= per uur ex. BTW voor bedrijven en instellingen.
Maar wanneer je zelf betaalt, bepalen we in onderling overleg een tarief.

Coaching is mogelijk:

  • Op locatie
  • Telefonisch
  • Via Skype
  • Vul maar in, wat jou het beste ligt

Een coachingsessie zal over het algemeen minimaal 1,5 uur duren. Je zal zien dat de tijd voorbij vliegt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Ben je hoogbegaafd? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.