Drs. Willem de Boer

Ook beschikbaar voor keynotes, lezingen, presentaties, workshops, seminars, discussies, panels

C2 (near native) proficiency in English

Even voorstellen, in een interview door Willem Wind.

linkedinbutton

Ik heb veel verschillende rollen vervuld  bij veel verschillende bedrijven. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd over bedrijfscultuur, management, marketing en sales. Ik ben gecertificeerd NLP Practitioner en heb coachingtraining gevolgd. Daarnaast ben ik gecertificeerd “Ik Leer Anders” coach. Ik heb training in Vipassana meditatietechnieken gevolgd. Zonodig gebruik ik deze ook in de coaching. Tegelijkertijd ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafde medewerkers. Ik ben er namelijk zelf één geweest. En sinds ik enkele jaren geleden ontdekte hoe mijn levensloop bepaald is door die hoogbegaafdheid heb ik met veel deskundigen en andere hoogbegaafden gesproken over dit onderwerp. Ik heb heel veel gelezen over dit onderwerp en me de kennis eigen gemaakt. Daarnaast ben ik NLP-practitioner, Munay-Ki shaman en Vipassana meditator.
Toen werd me duidelijk hoeveel creatief vermogen er sluimert binnen bedrijven en op scholen bij mensen die heel graag willen bijdragen maar hun ei niet kwijt kunnen. En hoeveel kansen de maatschappij laat liggen door deze bron niet aan te boren, voornamelijk door gebrek aan kennis op dit gebied.

Gecertificeerd “Ik Leer Anders” coach
Oprichter van de internationale LinkedIn groep “Gifted”
Oprichter van de Facebookpagina Communsense

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Ben je hoogbegaafd? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.